Kabeljauwburger op een Premium Brioche Hamburger Bun

INGREDIËNTEN

  • 10 st Pastridor Premium Brioche Hamburger Bun 11cm (art. 26840001)
  • 10 st Kabeljauwfilet van 140 gr
  • 1 st Gekonfijte citroen
  • 50 gr Rode ui
  • 75 gr Tomaat, in schijfjes
  • 20 gr anko (Japans paneermeel)
  • 1 dl Aïoli
  • 50 gr Jonge spinazie
  • 5 cl Knorr Primerba Pesto
  • 75 gr Groene kruiden (platte peterselie, bieslook, dille, krulpeterselie)

Premium brioche hamburger bun - 11cm - 75g

2684_crop_LR
30 Stuks per verpakking:

BEREIDINGSWIJZE

burgers diner lunch

GRATIS ADVIES & PROEVEN?

Maak een afspraak met je account manager voor gratis advies en proeven.

IK WIL PROEVEN!

Meer recepten

Crispy Chicken Tiger Bun

BEKIJK RECEPT

Veggieburger op een Premium Brioche Hamburger Bun

BEKIJK RECEPT

Pepper Hamburger Bun met pulled pork

BEKIJK RECEPT

Krokante Bagnat Burger

BEKIJK RECEPT