Pinsa Carbonara

INGREDIËNTEN

  • 1 st Pastridor Pinsa Romana 230g (art. 225856) 
  • 50 gr Ontbijtspek, gerookt
  • 50 gr Truffelroom
  • 10 gr Rode ui, in ringen  
  • 50 gr Mozzarella 
  • 30 gr Eidooier
  • 2 gr Rucola
  • 10 gr Parmezaanse kaas

Pinsa romana - 29cm - 230g

225856_PINSA 230g _HR_CMYK
12 Stuks per verpakking:

BEREIDINGSWIJZE

herfst broodjeszaak/lunchroom diner eetcafé/taverne onderwijsinstelling event-/partycateraar vakantie hotel/b&b/vakantiepark italiaans grootkeuken leisure/sport lunch mobiele verkoop noten vrij feestjes pinda vrij petrol eiwitrijk restaurant/brasserie speciaalzaak lente zomer en festival supermarkt winter

GRATIS ADVIES & PROEVEN?

Maak een afspraak met je account manager voor gratis advies en proeven.

IK WIL PROEVEN!

Meer recepten

Glutenvrije piccolo blauwe kaas & peer

BEKIJK RECEPT

Pinsa sandwich putanesca

BEKIJK RECEPT

Pinsa sandwich bistecca gorgonzola

BEKIJK RECEPT

Healthy Avocado Sandwich

BEKIJK RECEPT