INGREDIËNTEN
BURGER
120 gr vegan raw burger
2 sneetjes Violife vegan Gouda
Steakhouse burger bun Pastridor grillen
KNOFLOOK AIOLI
120 gr Violife Creamy
10 gr teentjes knoflook, gepeld
0.5 stuk citroen, zeste en sap
6 gr zout
10 gr geroosterde sesamzaadjes
GEKONFIJTE SJALOTTEN
2 stuk grote sjalotten gepeld
30 gr Olijfolie
2 takjes tijm
5 gr zout
MUSHROOM MIX
80 gr lokale champignons
20 gr oester champignons
Phase olie
SALADE MIX
20 gr veldsla
20 gr waterkers
BEREIDINGSWIJZE
>5-minuten
burgers
broodjeszaak/lunchroom
diner
eetcafé/taverne
onderwijsinstelling
event-/partycateraar
frituur/snackbar
hotel/b&b/vakantiepark
lunch
mobiele verkoop
petrol
zomer en festival
vegan
vegetarisch