Rozemarijn Midi Rozenbroodje met wildpaté

INGREDIËNTEN

  • 1 st Pastridor Midi Rozenbroodje Volkoren (art. 220092)
  • 10 ml Rozemarijnolie
  • 50 gr Wildpaté, in plakjes
  • 20 gr Uienchutney
  • 20 gr Sla

Rustiek midi rozenbroodje volkoren - 7,5cm - 55g

220092-Rozenbroodje-volkoren-LR-CROP
80 Stuks per verpakking:

BEREIDINGSWIJZE

1-2-minuten herfst bakker ontbijt kerst belegde broodjes koud broodjeszaak/lunchroom nederlands eetcafé/taverne onderwijsinstelling event-/partycateraar frans hotel/b&b/vakantiepark leisure/sport lunch mobiele verkoop noten vrij feestjes pinda vrij petrol tussendoortje speciaalzaak supermarkt grossier winter

GRATIS ADVIES & PROEVEN?

Maak een afspraak met je account manager voor gratis advies en proeven.

IK WIL PROEVEN!

Meer recepten

Glutenvrije piccolo blauwe kaas & peer

BEKIJK RECEPT

Healthy Avocado Sandwich

BEKIJK RECEPT

PLUS Fitness stokbrood met forelsalade

BEKIJK RECEPT

Pinsa Romana mascarpone en aardbei

BEKIJK RECEPT