6X FEESTELIJKE RECEPTEN VOOR JE DECEMBER MENUKAART

03-10-2023

Inspiratie voor recepten in december

December is dé feestmaand van het jaar. Voor de horeca betekent dit 31 dagen vol kansen voor meer omzet. Jouw gasten pakken namelijk graag extra uit deze maand en zijn op zoek naar uitgebreidere diners, warme gerechten en feestelijke sferen. Tijd om jouw menukaart eens te herzien en aan de slag te gaan met heerlijke december recepten. We geven je 6 verrassende recepten als inspiratie.

1. Feest toast champignons

Een verrassend recept met rijke smaken: champignonstoof op een steengebakken molenaarsbrood. Ook heerlijk als luxe variant met Sint Jacobsoesters! Ontdek het recept.

2. Surf & Turf op een Rustieke Hamburger Bun

De Surf & Turf is natuurlijk een ultieme klassieker voor de decembermaand, maar heb je wel eens gedacht aan deze luxe mix op een Rustieke Hamburger Bun? Ontdek het recept.

3. Kruidige wrap & roll op een Viking Thinbread

Ready to wrap & roll? Ga voor courgette, furikake kruiden en Creamy Delight met fijne kruiden. Deze Viking Thinbread is een feestje op je menukaart én bord! Ontdek het recept.

4. Croissant met eend en dragon

Ga eens voor de klassieke croissant met een twist! Deze meergranen croissant met eend en dragon is een smakelijke verrassing op jouw ontbijt-, brunch- of lunchmenu in december. Ontdek het recept.

5. Romige preisoep met kerrie

Een romige soep is onmisbaar op jouw menukaart in december. Heerlijk warm voor op het winterterras of als voorgerecht. Deze preisoep met kerrie is een echte smaaksensatie, serveer met een rustiek broodje en je hebt een goedgevuld recept. Ontdek de bereiding hier.

6. Feestelijke broodjes

Ideaal als verwenmomentje: Royal Danish Pastry. Deze feestelijke broodjes zijn breed inzetbaar als lekkernij bij de koffie (to go), in de mix bij een high-tea of als ontbijtbuffet. Ontdek het handige bake-off assortiment.

Recepten Pastridor - Mise en place broodje

Onze Recepten. Zo simpel is het!

  • Gevarieerde recepten
  • Inspelend op trends, eetmomenten en seizoenen
  • Maximaal 5 ingredienten
  • Minder voorraden en verspilling
  • Eenvoudig en snel te bereiden

MEER INSPIRATIE

6 tips voor een succesvol wintermenu

Ontdek meer

Je kerstmenu feestelijk serveren

Ontdek meer

EEN MUST OP JE LENTEMENU:
HIGH TEA & PAASBRUNCH

Ontdek meer

7 TIPS VOOR EEN
SUCCESVOL LENTE MENU

Ontdek meer