Pinsa Caprese Friarielli

INGREDIËNTEN

  • 1 st Pastridor Pinsa Romana 230g (art. 225856)
  • 100 gr Mozzarella, in plakken
  • 100 gr Vleestomaat, in plakken
  • 15 gr Friarielli/Raapstelen
  • 50 gr Gehakt, geruld
  • 1 gr Rucola
  • 2 gr Venkelzaad
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Pinsa romana - 29cm - 230g

225856_PINSA 230g _HR_CMYK
12 Stuks per verpakking:

BEREIDINGSWIJZE

>5-minuten diner eetcafé/taverne onderwijsinstelling event-/partycateraar frituur/snackbar vakantie italiaans lunch mobiele verkoop feestjes pasta & pizza petrol restaurant/brasserie zomer en festival grossier winter

GRATIS ADVIES & PROEVEN?

Maak een afspraak met je account manager voor gratis advies en proeven.

IK WIL PROEVEN!

Meer recepten

Pinsa sandwich bistecca gorgonzola

BEKIJK RECEPT

Pinsa sandwich pastrami

BEKIJK RECEPT

Pinsa Sandwich met zalm en crème fraîche

BEKIJK RECEPT

Pinsa Carbonara

BEKIJK RECEPT